حقیقت تلخ

مطالب جالب و خواندنی ، عکس های جذاب

حقیقت تلخ

مطالب جالب و خواندنی ، عکس های جذاب

جای درست هر ماده غذایی کجاست؟

کشمش

بهترین مکان : یخچال


 کشمش بایستی در مکان سرد ، خشک و تاریک نگهداری شود زیرا امکان رشد کپک ها وجود دارد. کشمش را در یخچال و بعد در کابینت تاریک نگهداری کنید.


 آرد 

بهترین مکان : یخچال


گرما باعث تغییر در لیپید ها ، گلوتن و آنزیم های موجود در آرد می شود به شرط کنترل رطوبت پخچال محیط مناسبی برای نگهداری آرد می باشد . 


برنج 

بهترین مکان : هوای اتاق


 مکان نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد،رطوبت و گرما باعث خرابی برنج میشود، بین کیسه های برنج با زمین و دیوار فاصله ایجاد کنید .


سیب

بهترین مکان: خارج یخچال


سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود رطوبت و سرما باعث می شود سیب سریعتر برسد.



میدونی هزینه هوشمندسازی خانه چقدره؟ روی قیمت هوشمندسازی خانه کلیک کن

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.