ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
کشمش
بهترین مکان : یخچال
کشمش بایستی در مکان سرد ، خشک و تاریک نگهداری شود زیرا امکان رشد کپک ها وجود دارد. کشمش را در یخچال و بعد در کابینت تاریک نگهداری کنید.
آرد
بهترین مکان : یخچال
گرما باعث تغییر در لیپید ها ، گلوتن و آنزیم های موجود در آرد می شود به شرط کنترل رطوبت پخچال محیط مناسبی برای نگهداری آرد می باشد .
برنج
بهترین مکان : هوای اتاق
مکان نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد،رطوبت و گرما باعث خرابی برنج میشود، بین کیسه های برنج با زمین و دیوار فاصله ایجاد کنید .
سیب
بهترین مکان: خارج یخچال
سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود رطوبت و سرما باعث می شود سیب سریعتر برسد.
میدونی
هزینه هوشمندسازی خانه چقدره؟ روی قیمت
هوشمندسازی خانه کلیک کن